Pages

 

Wednesday, August 5, 2009

Kembali menulis..

1 comments
Dah lama rasanya tidak berblog,semenjak sibuk dengan bazaar, last post blog aku ni 14 Appril 2009, lama jugak nak dekat sama umur dengan usia bazaar.

11 Appril 2009 dalam posting ku diblog ini telah aku nyatakan bahawa akan ada idea baru yang akan aku implementasikan. Ya itu lah bazaar@maeps ,Pasar Lambak dan Carbootsales yang menempatkan peniaga-peniaga kecil. Niat aku untuk membantu masyarakat sudah tercapai dengan menyediakan peluang pendapatan dan perniagaan kepada masyarakat. Dengan pendapatan yang mereka perolehi itulah yang akan mereka berikan kepada anak-anak mereka ,isteri-isteri mereka dan keluarga mereka.

Alhamdulillah, posting2 berikutnya akan meyusul nanti.


Sekian untuk hari ni...
Read more...
Please note, Some writing and writer in this blog is the result of individual thought.The writers are free to write and give an opinion on an issue raised in accordance with the title of this blog (Seng Wani) which means "The Brave".Thank You and Best Regards