Pages

 

Saturday, August 9, 2008

New Product Developement ....Prospepper Burger

2 comments

Prospepper Burger,

Burger adaptasi dari Properity Burger, asalnya pengusaha burger ini membuat daging burger untuk keperluan Hotel-hotel sahaja. Dari segi kualitinya sudah tentulah tinggi. Sebab requirement hotel. 90% adalah daging. Di campur dengan rempah ratus. Kini anda boleh dapatkannya di Pasar Tani FAMA atau hubungi saya.


2 comments:

Anonymous said...

maaf..pemaaf..kemaafan..

tuan,saya dah merasa prospepper tuan..izinkan saya memberikan sedikit komen dan cadangan..

daging burger - lembut dan ada rasa.best!

sos lada hitam - tidak terasa sangat dan sepatutnya terasa lebih 'black peppernya'

sayuran-kalau dapat ditukarkan sayuran kepada coleslaw dan di tambah tomato slice.-mungkin lebih baik.selain itu diletakkan daun salad untuk kerangupan.

roti - untuk citarasa tinggi,kualiti roti kurang sedikit, tetapi untuk kualiti perniagaan biasa, ianya ok..so, oklah.

keseluruhannya aku bagi dalam B..

tapi itu citarasa aku.mungkin orang lain,lain pandangan..

maaflah kalau hang terasa..

aku rasa hang boleh pegi dengan product ni.aku sokong 100%..

kalau nak tau, orang2 di shah alam ni tak kisah berbelanja kalau makanan tu sedap..!dan special

aku berpandangan yang hang kena terima komen dan cadangan, sebab hang businessman..hang tena try very best..

selamat utk hang...tahniah

cempiang

Ibnu Taharim said...

hoh cempiang, aku baru bukak blog ni dan aku berterima kasih banyak2 atas komen membina hang, dan will take action soon. tq bro

Post a Comment

Terima Kasih Kerana Memberi Komen. Saya amat menghargainya.

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Please note, Some writing and writer in this blog is the result of individual thought.The writers are free to write and give an opinion on an issue raised in accordance with the title of this blog (Seng Wani) which means "The Brave".Thank You and Best Regards